Header Drenthe

Bent u aan het zoeken naar goede schoonmaakbedrijven voor in Drenthe? Dan kan de zoektocht bij dezen gestaakt worden. Cantorclin staat immers voor u klaar. Wij maken uw locatie schoon en doen dit met een glimlach. Onze schoonmaakexperts zijn ervaren, werken hard en zorgen ervoor dat uw ruimte goed gereinigd wordt. En het mooiste is dat u ons voor een schappelijk bedrag al kunt inschakelen. Benieuwd wat onze schoonmaakdiensten u kosten? Vraag een offerte op maat aan: zo weet u direct waar u aan toe bent.


Een van de ervaren schoonmaakbedrijven in Drenthe: uitgebreid dienstenpakket

Cantorclin maakt schoon bij kantoren en bedrijven. Hierbij vinden wij het belangrijk om u als klant zo volledig mogelijk te ontzorgen. Dat betekent dat wij een uitgebreid pakket van schoonmaakdiensten hebben. Denk aan kantoorschoonmaak overdag of in de avonduren, glasbewassing en meer. Diversiteit is belangrijk. Zo hoeft u als klant maar 1 schoonmaakbedrijf in Drenthe in te schakelen, om alles te regelen.

Een schoonmaakbedrijf voor in Drenthe, vanuit 1 locatie

Cantorclin werkt vanuit 1 vestiging, met projectleiders in heel Nederland. Op deze manier is het voor ons mogelijk om de beste service te leveren: ook in Drenthe. Maar hoe dan? Omdat wij alle schoonmaakwerkzaamheden vanuit 1 locatie leveren, houden wij meer budget over voor onze schoonmaakdiensten op locatie. En dit is een succesvolle formule. Wij hebben al veel bedrijven geholpen naar hoge mate van tevredenheid. Het is voor ons belangrijk dat u een schoon pand heeft. Uw kantoor- of bedrijfspand is immers deel van uw totale visitekaart als bedrijf. Het is de plek waar u klanten ontvangt!

Diensten van ons schoonmaakbedrijf in Drenthe

Wat kan Cantorclin als schoonmaakbedrijf in Drenthe voor u verzorgen? Alles wat met reiniging van uw pand te maken heeft. Onder andere het volgende:

Op zoek naar schoonmaakbedrijven Drenthe? Schakel Cantorclin in

Een schoonmaakbedrijf in Drenthe nodig? Cantorclin staat voor u klaar. Vraag een offerte aan of maak een afspraak. In Assen, Emmen of bijvoorbeeld Hoogeveen: Cantorclin staat klaar voor grondige schoonmaak in uw kantoor- of bedrijfspand.


Duurzaam schoonmaken

Cantorclin heeft als een van de weinige schoonmaakbedrijven in Drenthe en Nederland duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door duurzaam te ondernemen in zowel het gebruik van materiaal en middelen, als in de uitvoering en personeelsbeleid. Daarnaast heeft Cantorclin haar eigen biologische schoonmaakmiddel ontwikkeld. Hiermee zetten wij een grote stap in een duurzaam bedrijfsleven.

TUV ISO 9001 Cantorclin
TSV ISO
Verantwoordelijk marktgedrag

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

    Uw naam *

    Bedrijfsnaam

    E-mail *

    Telefoon *

    Uw vraag of opmerking