Provincie zuid holland

 • Alles
 • Clean room
 • sales
 • Schoonmaak

Alphen aan den Rijn schoonmaakmedewerker

Leiden cleanroom medewerker

Nederland Sales Consulent / Accountmanager

Rotterdam schoonmaakmedewerkers scholen


Schoonmaak vacature Zuid-Holland voor echte aanpakkers

Bent u een echte aanpakker en begint de dag ook bij u met een schone en opgeruimde ruimte? Vervul dan deze schoonmaak vacature in het grote Zuid-Holland. Wij zijn op zoek naar schoonmakers die niet alleen letten op de details van het schoonmaken maar net een stapje verder gaan dan alleen het schoonmaken. Met uw aanpak zorgt u voor schone en opgeruimde ruimtes bij de klanten. Mensen werken namelijk beter in een schoongemaakte ruimte met opgeruimde bureaus. Het succes begint dus met uw schoonmaakwerk in Zuid-Holland! Bij Cantorclin zijn we dus op zoek naar schoonmakers die de beste service leveren bij de klanten. Hier verstaan wij de schoonmaakwerkzaamheden, het proactief handelen en de vriendelijke service onder. Deze totaal service maakt de baan alleen voor mensen die van aanpakken houden!

Schoonmaakwerk Zuid-Holland

Bent u op zoek naar schoonmaakwerk in Zuid-Holland? Kom dan het team versterken van Cantorclin. Doordat het bedrijf een sterke groei door maakt, groeit u mee met het bedrijf en zijn er veel diverse bedrijven waar u aan de slag gaat in Zuid-Holland. Het is dus ook elke dag de uitdaging om het beste uit de diverse ruimtes naar voren te halen. Door de vaste dagelijkse werkzaamheden bij dezelfde klanten zal er een band ontstaan. Doordat er een band zal ontstaan tussen u en klanten is het mogelijk om mee te denken met de klanten en kijken waar er nog mogelijke kansen liggen. U zult dus de nodige vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen. Zoekt u dus nog schoonmaak werk in Zuid-Holland waarbij u de nodige vrijheid en verantwoordelijkheid heeft? Dan is Cantorclin uw ideale werkgever.

Vacature schoonmaak Zuid-Holland

Bent u enthousiast geworden na het hebben gezien van de vacature schoonmaak in Zuid-Holland? Solliciteer vandaag dan nog en maak kans op een mooie baan bij Cantorclin. U zult aan de slag gaan bij verschillende grote bedrijven in Zuid-Holland. Ook in andere regio’s zijn er nog de nodige vacatures beschikbaar. Neem hier contact met ons en solliciteer direct!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

  Uw naam *

  Bedrijfsnaam

  E-mail *

  Telefoon *

  Uw vraag of opmerking