Provincie Noord-Brabant

 • Alles
 • (meewerkend) voorwerker
 • facilitair medewerker
 • Projectleiding
 • sales
 • Schoonmaak

Zuid Nederland Regiomanager

Tilburg 2 alg. schoonmaak medew.

Boxtel schoonmaak medewerker kantoor

Tilburg algemeen schoonmaak medew.

Tilburg schoonmaakmedewerker zorg

Tilburg interieurverzorg(st)er Zorglocatie

Tilburg interieurverzorger zorgloc.

Oosterhout algemeen schoonmaak

Tilburg schoonmaakster

Goirle schoonmaak kantoor

Tilburg schoonmaak medewerker kantoorpand

Oosterhout interieurverzorger

Raamsdonksveer interieur verzorgster

Breda/Tilburg vliegende keep


Schoonmaak vacature Noord-Brabant

Cantorclin is een schoonmaakbedrijf dat zorgt voor schoonmaakwerkzaamheden bij diverse bedrijven. Schoonmaken bij ons is veel meer dan alleen een nat doekje over de tafel halen of even de ramen lappen. U zorgt voor tot in de puntjes schoongemaakte ruimtes bij bedrijven. Het is heel belangrijk dat de ruimtes bij bedrijven optimaal worden schoongemaakt. Dit is namelijk het begin van een goede werkdag, met uw geleverde werk draagt u dus bij aan het bedrijfsresultaat van de klanten. Naast dat u zich helemaal thuis voelt in het schoonmaken is het belangrijker dat u service erom heen net een stap verder gaat dan alleen het schoonmaken. Zo is het belangrijk dat u vriendelijk om gaat met de klanten, proactief handelt en mee denkt met nieuwe oplossingen of verbeteringen voor de hygiëne van het bedrijf.

Schoonmaakwerk Noord-Brabant

Bent u op zoek naar uitdagend schoonmaakwerk in Noord-Brabant? Dan past u perfect in het team van Cantorclin. Het is voor u de normaalste zaak van de wereld om klanten vriendelijk te woord te staan. Het werk is vooral uitdagend door de diverse omstandigheden bij de verschillende klanten. Zo is het de bedoeling dat u de standaard werkzaamheden uitvoert van het schoonmaken maar ook dat u mee denkt in creatieve oplossingen voor de lastige plekken die u moet schoonmaken. Naast dat u de grote opzichtige ruimtes grondig schoonmaakt, maakt u ook de kleinere en lastige hoekjes schoon. U verliest geen enkel detail uit het oog als schoonmaker van Cantorclin. Dit staat voor compleetheid en daar zijn wij naar op zoek!

Vacature schoonmaak in Noord-Brabant

Wij zijn op zoek naar mensen die de vacatures schoonmaak in Noord-Brabant willen vervullen. Bent u ervan overtuigd dat u past binnen Cantorclin? Solliciteer dan direct en kom te werken bij verschillende bedrijven in Noord-Brabant. Is geen uitdaging te groot voor u neem dan hier contact met ons op en solliciteer voor de schoonmaak functie in Noord-Brabant.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

  Uw naam *

  Bedrijfsnaam

  E-mail *

  Telefoon *

  Uw vraag of opmerking