provincie flevoland

Schoonmaakwerk in Flevoland voor de enthousiaste schoonmaker

Schoonmaken is meer dan alleen een sopje en afstoffen. Bij Cantorclin geven we altijd de extra inzet om een ruimte meer dan schoon te maken met een hoogwaardige service. Bent u ook klantvriendelijk, een meedenker en bovenal proactief? Dan kijken we ernaar uit om kennis met u te maken. Cantorclin is meer dan alleen een schoonmaakbedrijf. Wij bieden namelijk niet alleen de reguliere diensten, zoals het stofzuigen, afstoffen en schoonmaken van bureaus, maar ook het lappen van de ramen is voor ons niet meer dan normaal. Wij vertrekken pas, zodra de ruimte spic en span is. Dat is het échte schoonmaakwerk!

Schoonmaakvacature in Flevoland bij Cantorclin

Bent u op zoek naar een uitdagende schoonmaakvacature in Flevoland? Dan is Cantorclin de perfecte plek. Binnen ons team bent u helemaal op uw plek. Klantvriendelijk staat bij ons hoog in het vaandel, maar voor u is dat helemaal geen probleem, want u maakt graag een praatje met de klant en staat vriendelijk de werknemers te woord. Het is juist het afwisselende werk dat het voor u zo leuk maakt. Zo gaat het van de standaard werkzaamheden, tot het lappen van de ramen en het meedenken in creatieve oplossingen voor lastige plekken. Want u kijkt niet alleen naar het grootste gedeelte van een ruimte, maar neemt ook alle hoekjes mee. Plekken die vaak worden overgeslagen kunnen voor u niet schuilen, geen plekje wordt overgeslagen voor u de deur uit bent. Dat is schoonmaken op een heel nieuw niveau; dat is Cantorclin. 

Solliciteer op de schoonmaakvacature in Flevoland voor een nieuwe uitdaging

Flevoland is een prachtige provincie voor meer dan alleen de pure natuur. Enorm veel bedrijven kennen dit als hun thuis en kunnen een opfrisbeurt (al dan niet maandelijks) gebruiken. Cantorclin doet meer dan alleen onderhoudswerk. Van het reinigen van tapijt na een verbouwing tot het lappen van de ramen en het afstoffen van de planken; voor ons is geen uitdaging te gek. Wilt u meer weten of voelt u zich al geroepen? Neem dan contact op en solliciteer vandaag nog!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

    Uw naam *

    Bedrijfsnaam

    E-mail *

    Telefoon *

    Uw vraag of opmerking