Schoonmaakvacature Drenthe voor de grondige schoonmaker

Woont u in het prachtige Drenthe en bent u een schoonmaker die weet van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar u. Cantorclin is een groot schoonmaakbedrijf dat een schoonmaak vacature in Drenthe heeft uitstaan. Voor ons team zijn we op zoek naar een schoonmaker die grondig te werk gaat en die een vriendelijke en persoonlijke werkwijze heeft. Bij Cantorclin gaat u voor allerlei bedrijven in Drenthe aan de slag. Aan u de taak om de ruimte niet alleen schoon en fris te krijgen, maar ook om mee te denken in het verder optimaliseren van onze diensten. Bent u degene waarop we kunnen rekenen? Dan leren we u graag kennen!

 

Leuk schoonmaakwerk in Drenthe met een gezellig team

Het schoonmaakwerk in Drenthe is afwisselend en uitdagend. Van scholen tot kantoorruimtes en hallen, u komt overal langs. Maar behalve onze klanten, is het team ook heel motiverend en gezellig. U staat er nooit alleen voor, want u kunt altijd rekenen op de steun en hulp van collega’s. Het werken bij Cantorclin betekent dat u niet alleen de standaard werkzaamheden verricht. U gaat namelijk ook optimaliseren waar het mogelijk is. Denkt u graag mee voor de zaak en wilt u graag uw steentje bijdragen om het verschil te maken? Dan bent u helemaal op uw plek bij Cantorclin.

 

Vacature schoonmaak Drenthe voor de ambitieuze schoonmaker

Schoonmaken is bij iedere organisatie weer anders. Soms gaat het om het reinigen van het tapijt en het afnemen van bureaus, maar het kan ook zijn dat ramen lappen er ook bij hoort. Dat maakt het werk afwisselend en u krijgt een hoge mate van zelfstandigheid. Iets waar u wel raad mee weet? Maak dan kennis met het team van Cantorclin! Wilt u graag meer weten over de vacature schoonmaak in Drenthe? Neem contact met ons op en solliciteer vandaag nog!