Cantorclin Schoonmaak heeft op 8 november jl. in Villa Jongerius in Utrecht met volle overtuiging de Code Verantwoordelijk Marktgedrag Schoonmaak- en Glazenwassersbranche ondertekend.

De Code staat onder andere voor het stimuleren van de beroepstrots, het bevorderen van vakopleidingen in de schoonmaakbranche én het hanteren van een realistische prijsstelling.

‘De doelstellingen van de Code zijn voor Cantorclin, van oudsher, ook een van de pijlers van onze succesvolle bedrijfsvoering. De ondertekening van de Code is voor Cantorclin vooral het luid & duidelijk erkennen van de plicht tot Verantwoordelijk Marktgedrag door opdrachtgevers, opdrachtnemers én de vakbonden’ aldus Arnold Plattèl, directeur Cantorclin Schoonmaak B.V..

‘Tevens willen wij onze betrokkenheid tonen aan de oproep van de heer Blokland om heel bewust om te gaan met de schoonmaakdienstverlening en de zorg en het respect voor alle schoonmaakmedewerkers in het bijzonder. Tegelijkertijd mag ik constateren dat al onze klanten met het grootste respect en veelal op een heel plezierige wijze met onze medewerkers omgaan.’

Cantorclin Schoonmaak daagt al haar opdrachtgevers uit om de Code ook te ondertekenen en zo te bevestigen dat de hele branche voor één gemeenschappelijk doel gaat: een eerlijke en duurzame sector!