Dit jaar is door Cantorclin Schoonmaak en eigen reinigingsmiddel ontwikkeld, bij uitstek geschikt voor professioneel gebruik; NJOY! NJOY werkt optimaal in combinatie met microvezel. Een ijzersterke reiniger, uitermate ecologisch verantwoord en anti-allergeen.

Na een uitgebreid testtraject door de professionals van Cantorclin Schoonmaak en in samenwerking met de research & developmentafdeling van een toonaangevende producent van uiteenlopende schoonmaakmiddelen, is het product tot een bijzonder eindresultaat gekomen. Doordat er in NJOY geen zeep is opgenomen, is het een pure reiniger welke de huid niet aantast en streeploos schoonmaakt. Bovendien is NJOY 100% biologisch afbreekbaar en kent het een aangename geur. Cantorclin zamelt na gebruik de lege flessen in om deze opnieuw te gebruiken. NJOY wordt gebruikt voor sanitair-, interieur- en vloerreiniging.

njoy cantorclin

‘Een innovatie waar wij trots op zijn!’ aldus Arnold Plattèl, algemeen directeur Cantorclin Schoonmaak. ‘NJOY draagt bij aan onze doelstelling met betrekking tot duurzaam ondernemen en bevestigd bovendien onze professionaliteit. Een mooi resultaat!’

Cantorclin is een landelijke schoonmaakorganisatie. Deze opvallende, innovatieve speler in de schoonmaakmarkt onderscheidt zich onder meer door haar betrokkenheid en concurrerende propositie. Cantorclin schoonmaak, in héél Nederland tevreden klanten en betrokken medewerkers!