Op zondag 15 april zijn 53 lopers van start gegaan aan de Marathon van Rotterdam om een afstand te lopen voor Rotterdam Sport op Maat. Dit is het nieuwe samenwerkings-verband van een groep organisaties die meer mensen met een beperking aan het sporten willen helpen. Onder de deelnemers ook mensen die zelf een beperking hebben. Rotterdam Sport op Maat loopt met 7 teams de Business Estafette Marathon.

Cantorclin Schoonmaak sponsor Rotterdam Sport op Maat tijdens de Marathon van Rotterdam

Afgelopen jaar hebben de partners van Rotterdam Sport op Maat een paar honderd mensen met een beperking kunnen bemiddelen naar een sport. De problemen die een belemmering vormden om te gaan sporten zijn met behulp van sportconsulenten opgelost. Daarnaast is het netwerk met sportverenigingen uitgebreid en staan meer verenigingen open voor mensen met een beperking. In 2012 gaat de organisatie er vanuit dat we 20 tot 25% meer mensen kunnen helpen aan een sportactiviteit.

Cantorclin sponsort als zakelijk partner van een van de organisaties die onder het samenwerkingsverband vallen, MEE Rotterdam, met veel genoegen de sportieve prestatie van de lopers van Rotterdam Sport op Maat. Arnold Plattèl, algemeen directeur Cantorclin Schoonmaak: ‘Natuurlijk dragen wij graag een steentje bij aan deze sportieve prestatie. Dit past helemaal bij onze visie. Cantorclin investeert in haar mensen, neemt haar verantwoordelijkheid voor het milieu en de samenleving en realiseert duurzame winstontwikkeling.’