Wederom organiseert Cantorclin vanuit haar Academy ook dit jaar weer een aantal in-house cleanroomtrainingen. Deze training is erop gericht om de deelnemers bekend te maken met het schoonmaakonderhoud van een cleanroom. De training wordt door Pieter Eelman uiterst deskundig en bijzonder plezierig gegeven.

Het reinigen van een cleanroom is een specialisme en vergt een andere discipline dan het reguliere schoonmaakonderhoud. Een specifieke opleiding is van groot belang om onze kwaliteitsgarantie te kunnen geven.

Schoonmaken van cleanrooms bestaat uit begrijpen hoe een cleanroom werkt. Waarom er kledingvoorschriften zijn en hoe deze opgevolgd moeten worden. Ook is het van belang te leren hoe de reiniging plaats moet vinden. Bovendien moeten schoonmaakmedewerkers zich ervan bewust zijn dat hun handelingen besmetting kan veroorzaken. Stof genoeg voor een interessante en leerzame training.

cleanroomcursisten

De cleanroomtraining wordt door de projectleiding en betrokken schoonmaakmedewerkers van Cantorclin gevolgd. De eerste trainingsdag heeft inmiddels plaatsgevonden en na afloop hebben alle deelnemers te horen gekregen dat zij geslaagd zijn en is hen inmiddels het VCCN-certificaat overhandigd. Een mooi resultaat en bevestiging van professionaliteit voor Cantorclin Schoonmaak!

× How can I help you?