Het KONE Roparun team heeft afgelopen juni met veel plezier en grote inzet meegedaan aan de sportieve Roparun.
Het doel van de Roparun is “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. De run gaat van Parijs naar Rotterdam en jaarlijks worden vele miljoenen opgehaald voor het goede doel.

Cantorclin Schoonmaak voelt zich erg aangetrokken door het goede doel én de sportieve prestatie en heeft dan ook geen moment geaarzeld toen er gevraagd werd om KONE te sponsoren. Cantorclin heeft dit zowel in natura als in klinkende munt gedaan door enerzijds de gebruikte campers na afloop van de run schoon te maken en anderzijds een geldbedrag gedoneerd.

Arnold Plattèl, algemeen directeur Cantorclin Schoonmaak Nederland: “De goede en langdurige relatie met KONE kon op deze bijzondere manier door ons nogmaals worden bevestigd; we zijn er trots op een kleine bijdrage te kunnen leveren aan dit team van bikkels!”

Het KONE Roparun team gaat binnenkort beginnen met de voorbereiding voor volgend jaar. Het doel is minimaal de opbrengst 2011 van € 24.000,= te verhogen. Cantorclin Schoonmaak is er zeker weer bij om haar bijdrage te leveren! Cantorclin Schoonmaak, in héél Nederland tevreden klanten en betrokken medewerkers!

× How can I help you?