Kantoorschoonmaak in Rotterdam nodig?

Voor kantoorschoonmaak in Rotterdam kunt terecht bij Cantorclin. Al 60 jaar dé facilitaire partner in kantoorschoonmaak. Een schoon kantoor zorgt voor een professionele uitstraling en heeft een positieve invloed op uw medewerkers en de werksfeer. Kantoorschoonmaak in Rotterdam doen we graag en goed!
Om de kantoorschoonmaak uit te voeren heeft Cantorclin aangepaste werkprogramma’s. Hierbij wordt rekening gehouden met uw specifieke wensen. Ons vast, stabiel en opgeleid schoonmaakteam verzorgt de kantoorschoonmaak in Rotterdam en staat garant voor een goede uitvoering van elke taak voor een schoon en fris kantoor.

Daarnaast kunt u rekenen op een dagelijks bijgehouden logboek met een duidelijke planning van de periodieke werkzaamheden voor inzicht en controle. Kantoorschoonmaak in Rotterdam volgens de standaarden van Cantorclin. Daar kunt u op vertrouwen!

Duurzaam en efficiënte kantoorschoonmaak in Rotterdam

Tegenwoordig worden bedrijfsprocessen nauwkeurig onder de loep genomen. Voor veel bedrijven betekent dit een besparing of een andere benadering in het realiseren van een betere performance. Voor Cantorclin betekent dit vooral het efficiënter inrichten van de werkomgeving. De werkwijze van Cantorclin sluit hier naadloos op aan. Het is onze missie om bewuster en efficiënter het pand te vervuilen en te reinigen. Door bewuster te reinigen kunt u een besparing realiseren die kan oplopen tot wel 35% van uw huidige jaarbudget voor schoonmaakonderhoud.

Duurzaamheid is een kernbegrip van Cantorclin Schoonmaak. Wij maken gebruik van microvezel voor het verwijderen van micro-organismen. Zo bent u verzekerd van een hygiënische werkomgeving. Bovendien werken wij met ons eigen reinigingsmiddel NJOY, dat een aangename geur kent, 100% biologisch afbreekbaar en volledig zeepvrij is. Zo wordt uw kantoorschoonmaak in Rotterdam op duurzame wijze uitgevoerd. Niet alleen in de keuze van middelen en materialen, maar ook in ons personeelsbeleid en de ondersteuning van goede doelen en sportevenementen staat duurzaamheid centraal.

Kwaliteitsgarantie op kantoorschoonmaak in Rotterdam

Kwaliteit van de schoonmaak is vooral een kwestie van beleving. Heldere afspraken over het afnemen van kwaliteitsinspecties en een waterdicht systeem van terugkoppeling van het resultaat zorgen ervoor dat wij 100% kwaliteitsgarantie kunnen bieden. Wilt u meer weten hierover, kijk dan op de pagina van Cantorclin Digitaal.