Kantoorschoonmaak Amsterdam

Het verzorgen van kantoorschoonmaak in Amsterdam doet Cantorclin graag en goed! inmiddels is Cantorclin dé facilitaire partner in kantoorschoonmaak en dit doen wij al 65 jaar met veel passie. Het beste voor uw medewerkers en gasten door een frisse omgeving dat uw medewerkers en gasten positief beïnvloed. Dat creëert u met een schoon kantoor. Daar helpt  Cantorclin u graag mee!

Cantorclin heeft oor naar uw specifieke wensen. Hiervoor wordt er gewerkt met een aangepast werkprogramma om in uw wensen te voldoen. Ons vast, stabiel en opgeleid schoonmaakteam verzorgt de kantoorschoonmaak in Amsterdam. U kunt rekenen op een goede uitvoering van elke taak voor een schoon en fris kantoor. Inzicht en controle over de kantoorschoonmaak in Amsterdam wordt makkelijk voor u gemaakt. Dagelijks houdt ons schoonmaakteam een logboek bij waarin u een duidelijke planning van de periodieke werkzaamheden kunt vinden. Kantoorschoonmaak in Amsterdam volgens de standaarden van Cantorclin. Daar kunt u op vertrouwen!

Bespaar op kantoorschoonmaak in Amsterdam

35% van uw huidige jaarbudget voor schoonmaakonderhoud besparen? Dat wilt iedereen! Cantorclin begrijpt dat veel bedrijven tegenwoordig te maken hebben met besparingen of een andere benadering om een betere performance te realiseren. Wij denken graag met u mee en passen onze werkwijze daaropaan. Duurzaamheid speelt hierbij een grote rol en dat ziet u terug in de materialen die wij gebruiken. Zo heeft Cantorclin een eigen reinigingsmiddel ontwikkeld: NJOY met microvezel voor het verwijderen van micro-organismen. NJOY kent een aangename geur, is 100% biologisch afbreekbaar en volledig zeepvrij. Zo bent u verzekerd van een hygiënische werkomgeving en wordt uw kantoorschoonmaak in Amsterdam op een duurzame wijze uitgevoerd.

U ontvangt kwaliteitsgarantie op kantoorschoonmaak in Amsterdam

Kwaliteit van kantoorschoonmaak is een subjectief begrip. Uw beleving nemen wij heel serieus. Een waterdicht systeem van terugkoppeling van het resultaat en heldere afspraken over het afnemen van kwaliteitsinspecties zorgen ervoor dat wij 100% kwaliteitsgarantie kunnen bieden. Wilt u meer weten, kijk dan op de pagina van Cantorclin Digitaal.

× Hoe kan ik je helpen?