Kantoorschoonmaak Den Haag

Kantoorschoonmaak in Den Haag doen we graag en goed! Al 65 jaar is Cantorclin dé facilitaire partner in kantoorschoonmaak. U weet als geen ander dat een schoon kantoor zorgt voor een professionele uitstraling en een positieve invloed heeft op uw medewerkers.

Cantorclin werkt met aangepaste werkprogramma’s waarbij rekening word gehouden met uw specifieke wensen. Wij hebben een vast, stabiel en opgeleid schoonmaakteam dat de kantoorschoonmaak in Den Haag verzorgt. Zij staat garant voor een goede uitvoering van elke taak voor een schoon en fris kantoor. Dagelijks wordt er een logboek bijgehouden met daarin een duidelijke planning van de periodieke werkzaamheden voor inzicht en controle. Kantoorschoonmaak in Den Haag volgens de standaarden van Cantorclin. Daar kunt u op vertrouwen!

Kantoorschoonmaak in Den Haag: duurzaam en efficiënt

Veel bedrijven hebben tegenwoordig te maken met besparingen of een andere benadering in het realiseren van een betere performance. Ook Cantorclin houdt zich hiermee bezig. Voor ons betekent dit vooral het efficiënter inrichten van de werkomgeving. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat  werkwijze van Cantorclin hier naadloos op aan sluit. Bewuster en efficiënter het pand te vervuilen en te reinigen is onze missie. Zo kunt u besparingen realiseren die kunnen oplopen tot wel 35% van uw huidige jaarbudget voor schoonmaakonderhoud.

Duurzaamheid is een kernbegrip van Cantorclin Schoonmaak en dat ziet u terug in de materialen die wij gebruiken. Zo heeft Cantorclin een eigen reinigingsmiddel ontwikkeld: NJOY met microvezel voor het verwijderen van micro-organismen. NJOY kent een aangename geur, is 100% biologisch afbreekbaar en volledig zeepvrij. Zo bent u verzekerd van een hygiënische werkomgeving en wordt uw kantoorschoonmaak in Den Haag op duurzame wijze uitgevoerd.

Kwaliteitsgarantie op kantoorschoonmaak in Den Haag

Kwaliteit van de schoonmaak is vooral een kwestie van beleving. Heldere afspraken over het afnemen van kwaliteitsinspecties en een waterdicht systeem van terugkoppeling van het resultaat zorgen ervoor dat wij 100% kwaliteitsgarantie kunnen bieden. Wilt u meer weten hierover, kijk dan op de pagina van Cantorclin Digitaal.